bogdan76 Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 Witam. Mam pytanie, czy nie znacie jakiegoś w miarę taniego, fajnego gospodarstwa agroturystycznego, najlepiej nad jeziorem i w miarę niedaleko Warszawy?Miejsce dla dwóch dorosłych osób z małym dzieckiemWiem, że to nie forum hotelowe ale jest to naprawdę nietypowa sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek523 Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Witam, to akurat z mojego podwórka", jeziora nie ma ale jest basen, ale nie daleko jest parę kąpielisk nad Brzuzem ok. 15km. Rzeka, rybki można połowić a i z wykrywką jest gdzie pobiegać. A z jeziorkiem to tylko chyba jednak mazury.http://www.eholiday.pl/noclegi-fz1653.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 Witam. Kierunek z W-wy na Łomżę, Grajewo i Rajgród. Przed Rajgrodem w prawo, Woznawieś. Byłem tam kiedyś. Jezioro Dreństwo {chyba?}. Prywatny teren,domki nad samym jeziorem. U gospodarzy.Dogadać się idzie co do ceny. Cisza, spokój,jajka i mleko na miejscu, i na prawdę drogo nie było! Nie wiem jak teraz, ale myślę, że nie oszaleli! A bliżej? W tym kierunku to z Łomzy na Kolno i Pisz. Tam też już tylko jeziora!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 15 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2012 Dziękuję Koledzy za pomoc i namiary.Ciekawe jaki argument skłoni moją Żonę do wyboru miejsca-możliwość chodzenia z wykrywką czy możliwość kąpieli w jeziorze :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 bogdan76Sprawdź pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2012 Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Podesłałam kolejną garść informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.