maromierz Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Napisano 14 Lipiec 2012 Witam, ostatnio znalazłem takie przedmioty leżące w odległości kilku metrów od siebie. Chodziłem w pobliżu starej kapliczki, w lesie gdzie leży dużo łusek. Czy warto szukać pozostałych części napisu???
kkrzys69 Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 Jesli zalezy Ci na tym, to jesne ze warto, ogolnie tabliczka np. browarna,miejscowosci,fabryki itp, ciezko teraz powiedziec co konkretnie, znajdz kolejne puzle to ulozysz calosc :) . Pozdrawiam
maromierz Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Napisano 14 Lipiec 2012 Dziękuję za szybką odpowiedź. Postaram się znaleźć resztę, jak tylko wybiorę się w tamte strony. Może być stara? Dodam, że 300 metrów dalej są tory kolejowe. Może to jakaś wskazówka.
maromierz Napisano 18 Lipiec 2012 Autor Napisano 18 Lipiec 2012 A ten metalowy przedmiot do czego mógł służyć???
Pytanie
maromierz
Witam, ostatnio znalazłem takie przedmioty leżące w odległości kilku metrów od siebie. Chodziłem w pobliżu starej kapliczki, w lesie gdzie leży dużo łusek. Czy warto szukać pozostałych części napisu???
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.