Hebda Napisano 12 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2012 Oglądany milion lat temu,zapomniałem tytułu:)Fabuła mniej więcej była o podróżach w czasie.Istnieją podróże w czasie w przyszłości"Ludzie z naszej przyszłości wykupują bilety do np katastrofy Titanica by przeżyć emocje" a w odpowiednim czasie wcisnąć guziczek gdy statek tonie i wrócić do domu.W czasach teraźniejszych ktoś to odkrywa,że na fotografiach z różnych dawnych katastrof/wypadków jest ta sama osoba i zaczyna śledztwo...W pewnym momencie lecąc samolotem widzi że wśród pasażerów jest osoba ze zdjęć..Może ktoś z kolegów oglądał i/lub pamięta tytułChętnie bym obejrzał ten film raz jeszcze.Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Lipiec 2012 Share Napisano 12 Lipiec 2012 Może The Time Shifters? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2012 Sonicsquad masz u mnie piwo:)O ten film mi chodziło.Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Lipiec 2012 Share Napisano 12 Lipiec 2012 Spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.