tifoso Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 Witam,Nawet nie wiem jak to nazwać. Całość oblana była plastikiem, w środku skrzynka" z aluminium. Brak jakiegokolwiek wieka. Wymiary 37/17/8 cm. Na wierzchu (na środku) otwór, przy krawędzi pozostałość po plastikowej śrubie.
tifoso Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 Raczej nie, tylko warstwa wierzchnia w miejscu spalonym. A jakie to ma znaczenie?
Ave Danzig Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Bo to nie alu tylko szajsmetal (cyna).Ciężkie to ? Mi to wygląda na jakiś akumulator.
tifoso Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 Właściwie to lekkie, jakby tylko obudowa - zważę wieczorem. W trakcie potrząsania w środku coś się przesypuje - przynajmniej taki jest dźwięk.
wino1939 Napisano 11 Lipiec 2012 Napisano 11 Lipiec 2012 Szajsmetal= cyna :OU mnie to cynk i cynkal(ZnAl...PZdr
tifoso Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 Witam,Nawet nie wiem jak to nazwać. Całość oblana była plastikiem, w środku skrzynka" z aluminium. Brak jakiegokolwiek wieka. Wymiary 37/17/8 cm. Na wierzchu (na środku) otwór, przy krawędzi pozostałość po plastikowej śrubie.
Pytanie
tifoso
Witam,
Nawet nie wiem jak to nazwać. Całość oblana była plastikiem, w środku skrzynka" z aluminium. Brak jakiegokolwiek wieka. Wymiary 37/17/8 cm. Na wierzchu (na środku) otwór, przy krawędzi pozostałość po plastikowej śrubie.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.