pawelec2410 Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Napisano 6 Lipiec 2012 Proszę o id tego co na foto. Prosze o info z jakiego jest okresu, czy to faktycznie order, jezeli tak to dla kogo był przyznawany. itd kto, komu i za co.
odyn12 Napisano 7 Lipiec 2012 Napisano 7 Lipiec 2012 Witam! Z policyjnej pickelhaube - Hamburg :http://www.weitze.net/detail/86/Hansestadt_Hamburg_Polizei_Pickelhaube_fuer_einen_Polizeibeamten_im_mittleren_Dienst__172186.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 11:08 07-07-2012
pawelec2410 Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Napisano 7 Lipiec 2012 No to powiem szczerze że nigdy bym nie pomyślał że to z czapki policyjnej...bardziej stawiałem na jakieś odznaczenie, a tu prosze. Ktoś wie z jakiego jest metalu, co to jest za materiał? Koniecznie muszę wrócić w to miejsce gdzie zostało znalezione, bo wykrywacz coś jeszcze wyłapywał, tylko że dość głeboko, ale myślę że warto dokładnie sprawdzić to miejsce. Kilkanaście centymetrów dalej znalazłem kilka wystrzelonych łusek po krótkiej broni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.