vdt Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2012 Witam wszystkich, jestem nowym forumowiczem. Znalazłem na działkach taką nietypową altanę", która przywiodła mi na myśl przedwojenną sanitarkę. Może to zabudowa polskiego fiata 508 lub 618? Z drugiej strony przypomina też konstrukcje powojenne, np. zabudowy lublina/gaza 51. A może to jakiś twór made in USA? Bagażnik dachowy podobny jest do detali z lat 30...Co to może być, może ktoś ma pomysł?Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Slabo widac detale ale jezeli to przyczepa-laboratorium fotograficzne lotnicze to sie poplacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldy Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 takie samo zdjęcie widziałem już tutaj:http://odkrywca.pl/zabudowa-sanitarki,706392.html#706392 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.