Nadwojciech Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2012 W końcu dziś do mnie dotarła.Książka rewelacyjna.Ciekawy tekst,masa dużych dobrej jakości zdjęć.W tym fotki do tej pory chyba nie publikowane.Mamy opis eskadry od czasu jej powstania przez działania we wrześniu po losy Karasi 24 eskadry w Rumunii.Do tego pozycja bardzo ładnie wydana.Twarda okładka,dobry papier.1 minus to brak indeksu miejscowości ( nazwisk jest).Moim skromnym zdaniem dla miłośników lotniczego września" pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liliana1 Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 witaj, poszukuję zdjęcia kpt Juliana Wojdy, czy w tej książce jest jego fotka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piters Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Jest. Co do samej książki - jednym zdaniem: opracowanie na światowym poziomie. Kolejny raz mój wielki ukłon dla Autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liliana1 Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Czy mogę Ciebie prosić bardzo, bardzo mocno o skan?lilakom@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liliana1 Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Serdeczne podziękowania:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.