witam jak w temacie :) proszę o pomoc w identyfikacji, wpadło mi w łapska a nigdy wczesniej nie widziałem takiego. Nie wyglada na jakis wynalazek typu składany kałach CCP :) długość całkowita 30 cm, po złożeniu 22 cm, ostrze 18 cm,średnica pierścienia na lufę 1,5 cm, rękojeść bakelitowa, To nie jest żaden składak sprężynowy, składany ręcznie po naciśnięciu blokady widocznej na zdjęciu w przedniej części rękojeści. Niestety ktos wydłubał mu blokadę na karabin ( dziura widoczna na fotce)
Pytanie
sid30
witam
jak w temacie :) proszę o pomoc w identyfikacji, wpadło mi w łapska a nigdy wczesniej nie widziałem takiego. Nie wyglada na jakis wynalazek typu składany kałach CCP :)
długość całkowita 30 cm, po złożeniu 22 cm, ostrze 18 cm,średnica pierścienia na lufę 1,5 cm, rękojeść bakelitowa, To nie jest żaden składak sprężynowy, składany ręcznie po naciśnięciu blokady widocznej na zdjęciu w przedniej części rękojeści. Niestety ktos wydłubał mu blokadę na karabin ( dziura widoczna na fotce)
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.