djkrzychu Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Napisano 4 Lipiec 2012 Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum, to najpierw się przywitam.Mam problem odnośnie wyboru swojego pierwszego wykrywacza.Od kilku tygodni tylko czytam i czytam, a im wiecej tego, to ja jestem mniej zdecydowany.Budżet swój określiłem do 900 zł (sztywny, bez +50zł, czy +100 zł, bo takie dodawanie nie ma końca).Interesuje mnie sprzęt nowy, widomo że gwarancja to przydatna rzecz.I tak do tej pory ograniczyłem swój wybór do poniższych modeli:- Ace 250 (wersja z podstawową cewką) (przemawia za nim cała masa zadowolonych użytkowników)- FISHER F2 (tutaj tez sporo osób sobie chwali)- TEKNETICS ALPHA 2000 (MÓJ FAWORYT, cena i poztywne opinie)- BOUNTY HUNTER QUICK SILVER (w sumie to nie wiem, co o nim myśleć).Proszę was jako doświadczonych poszukiwaczy o radę, który z wyzej wymienionych modeli wybrać (chyba ze jakaś ciekawa propozycja mi umknęła).Planuję kopać monetki i inną drobnicę.Będzie to mój pierwszy sprzęt.Dziękuję i zacęcam do dyskusji.
woytas Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Witamy na forum!Proponuję rozpocząć od naszej forumowej wyszukiwarki. Wymienione modele należą do jednych z najpopularniejszych i były już opisywane wielokrotnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.