Chillouttt Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Napisano 3 Lipiec 2012 Mam zamiar kupić swój pierwszy wykrywacz , niestety mogę na to przeznaczyć max 200 zł szukałem i natknąłem się na wykrywacze wyżej , czytałem że są made in china ;/ ale w tych pieniądzach nic lepszego nie ma , jeśli ktoś miał z nimi styczność to niech powie co lepiej wybrać , z góry dziękuje
Przemko113 Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Wykrywacz za 200zł to będą wyrzucone pieniądze.
matireli Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Ani jeden ani drugi nie będzie wykrywaczem, który choć trochę cię zadowoli do 200zł to jedynie można jabelka kupić ,który co prawda bez dyskryminacji ale z dość sporym zasięgiem
neutrino22 Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Ja się nie zgodzę z przedmówcami. Zakupiłem starego vikinga 6DX za 150 zł i pomimo małego zasięgu znajduję ciekawe fanty. Fajne fanty wcale nie muszą być głęboko. Jeśli masz do dyspozycji 200 zł i chcesz zacząć przygodę z poszukiwaniem kup coś taniego, ale nie o name" MD 3030 nie jest zły ja bym kupił.
Pablooos Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Kup sobie Jabla i na pewno bedziesz bardziej zadowolony niz z tej chinszczyzny. Pozdro
Chillouttt Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Napisano 4 Lipiec 2012 Dzięki wszystkim , wybór padnie jednak na Jabla.
Lechos Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 moge polecić coś takiego : http://www.ebay.de/itm/METALL-GOLD-SILBER-DETEKTOR-METALLSUCHER-3M-SUCHTIEFE-/360471040287?pt=NATO_Shop&hash=item53edbf911f#ht_6236wt_1139 zakupiłem to w Niemczech i tam z nim śmigam. Jest spoko ,np : wiadro chełm wykopałem z 75 cm. Monetki do 20 cm . Tylko jego problem jest na niektóre kamienie(reaguje jak na kolor) i na linie wysokiego napiecia( wzbudza sie) na tej aukcji jest zawyżony jego zasieg ,ale duzy object z 1.40m wyciagnie.Może cośpomogłem . Pozdrawiam.
panam47 Napisano 8 Lipiec 2012 Napisano 8 Lipiec 2012 Nie lepiej poczekać i przyczaić coś lepszego na All....o niż rzucać się na te taniochy? Ja zrobiłem kiedyś ten błąd i kupiłem wykrywacz dla profesjonalistów" właśnie z tych najtańszych i szlag mnie trafiał jak jęczał tylko nad monetą leżącą bezpośrednio na ziemi a nie pod jej powierzchnią.Daj sobie spokój z tymi szajsikami i poczekaj na jakąś aukcję z czymś lepszym np.Pulsar chociażby, albo jakiś tani Armand.
Pablooos Napisano 8 Lipiec 2012 Napisano 8 Lipiec 2012 panam47 - Niestety jak widzisz Kolega chce cos do 200zl kupic Wczoraj widzialem aukcje na allegro za 325zl pulsar a dzisiaj juz wszystkie poszly. Zdecydowanie wolal bym dozbierac kase do tych 325zl i kupic pulsara niz cokolwiek Chinskiego. Albo tak jak wczesniej pisalem jezeli juz 200zl to gorna granica to bierz Jabla. Jak po Jablu sie nie zrazisz i wciagniesz bakcyl to wtedy pomyslisz o czyms lepszym. Poczytaj na aukcjach ile osob sprzedaje prawie nowe wykrywki na gwarancji , wszystko tylko dlatego ze poszedl dwa razy i sie znudzilo.
kamilen444 Napisano 12 Lipiec 2012 Napisano 12 Lipiec 2012 Pulsary kiedyś sprzedawali na alledrogo taniej.Nie kupuj za tą cenę wykrywacza bo wyjdziesz na tym jak ja.Kupiłem Huzara i żałuję. Za te cenę tylko PI.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.