psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Mam taki oko problem że zakładam firmę i nie mam nazwy a muszę wpisać w papiery coś ciekawego. główną działalnością będzie kowalstwo artystyczne ale będzie też ślusarstwo spawanie na usługę obróbka skrawaniem itp. kto wymyśli coś fajnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Na kowalskim nie spytałeś?:)Metal-Art; Piotrowa Kuźnia:P itp. itd.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Metalmix ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 nie pytałem bo za cienki kowal jestem i mnie chłopaki wyśmiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Peszelek:) jakby miało być powiazane z działalnością to raczej ciężko wymyślić, ale wydaje mi się że i tak najlepiej byłoby wymyślić nazwę od własnego nazwiska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Na nazwisko mam Chełchowski więc ciężko będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Na moim szyldzie nazwa jest ie ważna" ale pod spodem napis brzmi:Sprawy niemożliwe załatwiam od ręki na cuda trzeba chwilkę poczekać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Chełmetal heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Winio smacznie gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Może Konstruktor"? Ale to takie oklepane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 no no bo to jak bym hełmy miał robić :D:D:D:D ten napis z rzeczami niemożliwymi ma w warsztacie ;) Myślcie dalej bo ja nic ciekawego nie mogłem przez miesiąc wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Nazwa jak nazwa... konstruować coś trzeba w życiu ...Jak śpiewał Lady Pank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 a nagroda jaka dla zwycięzcy?Siłametal"a co? no nie ma lipy, siła musi być ! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 To może po zagranicznemu ;)Metal Finishing" (obróbka metali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 a co byście chcieli w nagrodzie :D browar w paczce chyba skiśnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 może ChełSTAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Wszystkim było ogłoszone, że kto zbawi ....Otrzyma za podziękę pół królestwa i jej rękę";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 RENTĘĘĘĘ, rękę, RENTĘĘĘĘ. rękę. A na co mnie ręka. Wiadomo jak żniwa to się przyda a tera na co mnie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Chełchostal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 nazwisko mam typowo nie firmowe więc coś polskiego albo anglikańskiego trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Najprościej,Kowalstwo artystyczne Chełchowski".Masz w nazwie podstawową działalność i nazwisko.Ludzie zapamiętają nazwisko i będą wiedzieć że Chełchowski to zajmuje się tym czy tym.A już koniecznie daruj sobie wszelakie Metal-Arty" i podobne.Pełno takich firm na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 A nie lepiej zostawić kowalstwo artystyczne i usługi nazwa mówi sama za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 jak tłumaczy tanslator metaloplastyka na czeski:KOVOVYROBA":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Myślę że Nadwojciech słusznie napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 niby słusznie ale odciąga to od innych rzeczy które będę robił. Jak ktoś ma pomysł niech wali śmiało jeśli nie będzie innego ciekawego pomysłu to będzie kowalstwo artystyczne Chełchowski Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.