pipek102 Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Napisano 2 Lipiec 2012 Znalazłem jeszcze w dobrej cenie taki jak na zdjęciu DISCOVERY 3300 tylko myślę że pewnie obsługa jak na początek będzie ciężka. Co o tym myślicie?, na co on się najbardziej nadaje?
Pablooos Napisano 2 Lipiec 2012 Napisano 2 Lipiec 2012 AoT_Hunter_PL - To ze ty bys nie dal wiecej niz 500zl za F2, F4 czy Ace250 nie znaczy tez ze ktos wogole za tyle by ci to sprzedal. Wystarczy ze przejrzysz Allegro i bedziesz wiedzial ze jednak ceny sa inne od tych ktore podales.pipek102 - Moze okresl sie najpierw czego ty szukasz. Pisales ze chcesz wydac 500-600zl , to teraz piszesz o DISCOVERY 3300 ktory kosztuje 1600zl nowy, czyli na pewno wiecej niz 600zl w uzywce !
KrisssK Napisano 2 Lipiec 2012 Napisano 2 Lipiec 2012 KrisssK- napisałem do niego i napisał mi to co ty.Tylko ciekawy jestem czy reszta przycisków jest sprawna, a wygląd już nie ma znaczenia.hehe, oficjalnie oświadczam że to nie ja jestem tym Sprzedającym i nawet nie wiem kim on jest :DAle to można było wnioskować po wyglądzie panelu frontowego.Jeszcze jedno: jeśli koleś uszkodził przycisk ON/OFF to tak samo mógł uszkodzić przycisk NOTCH.
Krychus Napisano 2 Lipiec 2012 Napisano 2 Lipiec 2012 mógł uszkodzić przycisk NOTCH.Patrząc na linię zgięcia folii na tym przycisku poszedł tylko po jakichś 20 proc. powierzchni :) ***DISCOVERY 3300 tylko myślę że pewnie obsługa jak na początek będzie ciężka. Co o tym myślicie?, na co on się najbardziej nadaje?Eee... jeśli pytania padają w ten sposób - odpowiem - urządzenie bardzo podobne do F4 - ale głównie w pracy elektroniki, bo o np. zasięgach podobnych raczej tu mówić nie można. Można sobie wejść na stronkę np. Kellyco i ściągnąć do niego (F4) instrukcję. Na skróty powiem, że obsługa jest bardzo prosta. Ja się na razie wyłączam :))) Pozdrawiam. ***Jakby co - ja tego nie sprzedaję...
pipek102 Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Napisano 2 Lipiec 2012 Krychus- TO mówisz że lepszy zasięg ma Fisher f4 czy discower 3300?
pipek102 Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Napisano 3 Lipiec 2012 Wcześniej wygrzebałem jeszcze discowera 3300 jakiś pacjęt sprzedawał sprawnego i ładnego za 550zł.-To to chyba była okazja cenowa (mógł bym go potem drożej odsprzedać) No ale opylił chyba go komuś ze swojej okolicy bo miał problem z wysyłką.:O!
Krychus Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Z cewką standardową 10 - wątpię. Z taką samą 11" DD jak najbardziej. Pozdrawiam, K.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.