Alvedro Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 Witam,Dzisiaj przypadkiem natknąłem się na artykuł z gazety Odkrywca 2009-05 na temat wykrywacza White's 6000 DI PRO SL. Po przeczytaniu tego artykułu jestem lekko zszokowany (pozytywnie oczywiście) osiągami tego wykrywacza. Nie wiedziałem, że można osiągnąć takie głębokości. Wszystko fajnie, pięknie jest tam opisane, tylko brakuje mi pomocy przy ustawieniu wykrywacza by mógł osiągać takie wyniki. Może jest tutaj jakaś osoba, która pomogła by z dostrojeniem wykrywacza i udzieleniem porad, wskaźówek dot. pracy z tymże wykrywaczem.PozdrawiamAlvedro
toska Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 http://odkrywca.pl/whites-6000-di-pro-sl,684020.html#684020
flobert_1 Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 CzeNajlepiej poczytać instrukcję. Odwiedź też wyszukiwarkę - jest trochę tematów na forum odnośnie tych wykrywaczy. Luknij na drugą stronę tego działu. Jest tam wątek odnośnie 6000....może tam coś wyczytasz". Pozdrawiamflobert_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.