werewolf Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 witammoże ktoś podać szerokość od krawedzi do krawędzi otwartej skrzynki na magazynki flak 2cm?przymierzyłem dwa magazynki i drugiemu sporo brakuje do wciśnięcia ( zawadza prawie całym olcem" który wpasowuje się w stelaż w skrzynce)
werewolf Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Napisano 27 Czerwiec 2012 oczywiście że dobrze próbuję włożyć magazynki
werewolf Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 witammoże ktoś podać szerokość od krawedzi do krawędzi otwartej skrzynki na magazynki flak 2cm?przymierzyłem dwa magazynki i drugiemu sporo brakuje do wciśnięcia ( zawadza prawie całym olcem" który wpasowuje się w stelaż w skrzynce)
Pytanie
werewolf
może ktoś podać szerokość od krawedzi do krawędzi otwartej skrzynki na magazynki flak 2cm?
przymierzyłem dwa magazynki i drugiemu sporo brakuje do wciśnięcia ( zawadza prawie całym olcem" który wpasowuje się w stelaż w skrzynce)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.