Panowie mam pytanie ile można wziąć za ta kurtkę M65 ? Widziałem te kurtki także oryginalne tyle że szyte teraz przez ta firmę i stoją po 400 zł minimum a tu oryginalna także ale z lat 70 a może i wcześniej nawet. Podobno cięzko teraz dostać teraz tają ? Podaje link do aukcji by nie opisywać nie wiadomo ile. Pozdrawiam
na Głównym jest wątek Allegro weryfikacja oryginalności" lub podobnie - tam pytaj.
W działach ID nie podajemy linków do trwających aukcji - może to zalatywać kryptoreklamą i dla danej osoby może się skończyć przykrymi konsekwencjami - przypominam !
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 18:36 26-06-2012
Pytanie
nowickiwh
Widziałem te kurtki także oryginalne tyle że szyte teraz przez ta firmę i stoją po 400 zł minimum a tu oryginalna także ale z lat 70 a może i wcześniej nawet. Podobno cięzko teraz dostać teraz tają ?
Podaje link do aukcji by nie opisywać nie wiadomo ile. Pozdrawiam
http://allegro.pl ...
------------------------------------------------------------
na Głównym jest wątek Allegro weryfikacja oryginalności" lub podobnie - tam pytaj.
W działach ID nie podajemy linków do trwających aukcji - może to zalatywać kryptoreklamą i dla danej osoby może się skończyć przykrymi konsekwencjami - przypominam !
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 18:36 26-06-2012
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.