james443 Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Napisano 23 Czerwiec 2012 Prosiłbym o identyfikacje tego oto fanta, pojecia nie mam co to moze byc ale pachnie mi to jakims.. zamkiem [?] lub czyms zwiazanym z bronią. Z góry dziekuje za wszelkie informacje.James443
arbeiter Napisano 23 Czerwiec 2012 Napisano 23 Czerwiec 2012 Witam. Na pewno nie jest to część broni prędzej część skrzyni biegów motocykla ząbki na początku wałka to miesce gdzie np. montowana była nóżka zmiany biegów np. motocykla rowek dalej to miejsce w którym był montowany uszczelniacz tzw. oring.Według mnie ta część pochodzi z motocykla.POZDRAWIAM ŻYCZĘ UDANYCH TRAFIEŃ
pajadyna Napisano 23 Czerwiec 2012 Napisano 23 Czerwiec 2012 wałek zmiany biegów i rozrusznika od jawy,cz-ki
arbeiter Napisano 23 Czerwiec 2012 Napisano 23 Czerwiec 2012 Dobry jesteś sam miałem cz sport 175 MASZ 100 PROCĘTOWĄ RACJĘ.MAMY FACHOWCA SZACUN
james443 Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Napisano 23 Czerwiec 2012 Człowiek się uczy całe zycie :p dzieki wielkie panowie za rozwiązanie zagadki ;) pozdrawiam James443
Pytanie
james443
Prosiłbym o identyfikacje tego oto fanta, pojecia nie mam co to moze byc ale pachnie mi to jakims.. zamkiem [?] lub czyms zwiazanym z bronią. Z góry dziekuje za wszelkie informacje.
James443
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.