dzidziaa1990 Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Napisano 19 Czerwiec 2012 Witam mam problem z ac 250 zalała mi sie płyta główna i jak wiadomo nie działa do naprawy tez się nie nadaje niestety wiec mam takie pytanie czy jest możliwość dokupienia jej u producenta lub w jakim kolwiek innym źródle szukałem w necie ale nic z tego wiec może tu ktoś pomoże a mam taka wielka nadzieje z niecierpliwością czkam na odpowiedzi.
IdeL Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 Skąd wiesz, że nie nadaje się do naprawy? Doszło do korozji ścieżek? Ktoś to weryfikował? Jak długo płyta była zalana?Jeśli nie długo i nie była załączana do zasilania można próbować ją utopić" w izopropanolu na kilka dni.PozdroIdeL
Anarchista Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Przyciski membranowe nie odkleją się w izopropanolu?
dzidziaa1990 Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Napisano 21 Czerwiec 2012 oddałem go do naprawy i po kilku próbach nic z tego a facet fachowiec dobry;) a może ma ktoś bez cewki na opchanie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.