Skocz do zawartości
  • 0

Dziwny karabin co to ?

gniewko_kg

Pytanie

Napisano

Witam w ręce wpadło mi coś takiego tylko nie wiem co to za karabin,na pewno szybkostrzelny trochę przypomina karabiny na samolotach,więc proszę o ID tego oto karabinu z góry dziękuje gniewko_kg

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przecież w tym ani iglicy ani nic co zabrania polskie prawo lufa dziurawa to tak jak by była przewiercona...ale zawsze się mogą czepić i wtedy doanalizy
Napisano
kol. Czarek i FoKa maja rację...nie warto kupować czegoś za co można mieć kłopoty..lufa choć przewiercona podlega pod ustawę więc lepiej daj sobie spokój bo zawsze znajdzie sie ktoś..życzliwy..i potem problemy Pozdrawiam
K.
Napisano
Koledzy mają racje, tak w identyfikacji fanta jak i w jego wycenie. Za taki złom polskie prawo przewiduje od 8 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności. W tym przypadku skończyłoby się pewnie na zawiasach, nieprzyjemnościach i przepadku złomka. Szkoda, bo fajna rzecz do kolekcji.
Pozdr
Napisano

Witam w ręce wpadło mi coś takiego tylko nie wiem co to za karabin,na pewno szybkostrzelny trochę przypomina karabiny na samolotach,więc proszę o ID tego oto karabinu z góry dziękuje gniewko_kg

Napisano
Zgadza się mg 81 http://www.warrelics.eu/forum/firearms-ordnance/mg-81-imformation-pictures-parts-wanted-6702/.Jednak nie miałem racji.Zdrów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie