Jeremi000 Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Napisano 13 Czerwiec 2012 Witam , tym razem chyba będzie trudniej , bo znalazłem aluminiową część z bardzo cienkiej blachy , która nie ma boków i jest pusta w środku . Leżała (jak część z poprzedniego tematu) na niemieckich stanowiskach .
Jeremi000 Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 ma ktoś z was jeszcze jakieś pomysły . Pikami możesz mi pokazać jak coś takiego wygląda , bo szukałem i nie znalazłem niczego podobnego
pikami Napisano 15 Czerwiec 2012 Napisano 15 Czerwiec 2012 Tu masz bardziej współczesną Twoja jest bardziej z późnego dwudziestowiecza:D
Jeremi000 Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Napisano 13 Czerwiec 2012 Witam , tym razem chyba będzie trudniej , bo znalazłem aluminiową część z bardzo cienkiej blachy , która nie ma boków i jest pusta w środku . Leżała (jak część z poprzedniego tematu) na niemieckich stanowiskach .
Jeremi000 Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Napisano 13 Czerwiec 2012 zdjęcie łączenia (są takie same po obu stronach)P.S jeśli potrzeba więcej zdjęć to chętnie wrzucę ;)
pikami Napisano 13 Czerwiec 2012 Napisano 13 Czerwiec 2012 Wygląda jak pokrywka od obudowy układów wysokiej częstotliwości takich jak w radio, tv, cb, i tp.
Jeremi000 Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 pokrywa na obudowę możliwe , ale powiem jeszcze ,że pszedmiot od boku jest bardzo wąski i niecwiem czy tam by się dużo zmieściło i po co ta wypustka na środku ?
Pytanie
Jeremi000
Witam , tym razem chyba będzie trudniej , bo znalazłem aluminiową część z bardzo cienkiej blachy , która nie ma boków i jest pusta w środku . Leżała (jak część z poprzedniego tematu) na niemieckich stanowiskach .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.