Skocz do zawartości

Wielkość przedmiotu w Teknetics Alpha

Bezimienny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Mam pytanie takie jak w temacie, chodzi o przedmioty żelazne, czy ten wykrywacz pokazuje gdzie kolwiek wielkość przedmiotu ŻELAZNEGO? Bo chodzi tylko o żelazne, cały czas śmigam na dyskryminacji, i nie wiem czy omijam duży złom czy mały, bo za śrubkami nie chce mi się kopać...Pozdro
Napisano
. Mam pytanie takie jak w temacie, chodzi o przedmioty żelazne, czy ten wykrywacz pokazuje gdzie kolwiek wielkość przedmiotu ŻELAZNEGO?

W żadnym wypadku.

K.
Napisano
@Krychus a możesz powiedzieć coś więcej, na przykład jak to jest z hełmami? bagnetami? Czy to na dyskryminacji wykryje czy nie?(jeszcze nie znalazłem dlatego pytam) bo jak nie wykrywa to wole szukać z żelazem ;)
Pzdr.
Napisano
Jeśli przyjąć, że te przedmioty będą leżały na granicy zasięgu wykrywacz i będą dość mocno skorodowane, prawdopodobnie wskazanie sięgnie nawet końca skali (jak srebra).

Pozdrawiam, K.
Napisano
Możesz wyciąć żelazo,i tak wszystkie większe elementy stalowe będą sygnalizowane wysoko na skali,jako dobry kolor.Na pewno nie ominiesz hełmu,magazynku,broni,puszki itp.
Jak nie wycinasz żelaza,chodzisz all metal i kopiesz każdy odłamek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie