pagi19 Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Napisano 12 Czerwiec 2012 znaleziony przy niemieckich okopachna nim napisy EDACOTO-Paris Brevete Tous Pays Made in France"czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego ołówka? np. rok produkcji nie mogłem nic znaleźć na neciepzdr
SPoskier Napisano 12 Czerwiec 2012 Napisano 12 Czerwiec 2012 Na pewno przedwojennyhttp://images-00.delcampe-static.net/img_large/auction/000/166/373/876_001.jpg firma jak widać miała nawet przedstawiciela w Warszawie
SPoskier Napisano 12 Czerwiec 2012 Napisano 12 Czerwiec 2012 ... a może i powojenny, poprawiam się, oddział w Warszawie jak widać na dok. jeszcze w 1947
pagi19 Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Napisano 12 Czerwiec 2012 znaleziony przy niemieckich okopachna nim napisy EDACOTO-Paris Brevete Tous Pays Made in France"czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego ołówka? np. rok produkcji nie mogłem nic znaleźć na neciepzdr
Pytanie
pagi19
znaleziony przy niemieckich okopach
na nim napisy EDACOTO-Paris Brevete Tous Pays Made in France"
czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego ołówka? np. rok produkcji nie mogłem nic znaleźć na necie
pzdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.