GORYL Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Czyli jaki pan taki kram"...???Nie przeżywam,ale też jestem modem na pewnym forum i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,że ktoś dostaje ostrzeżenie z partyzanta" i nikt się ie podpisuje pod nim"...Czyli jak się komuś nie podoba to spadać??? Taka zasada tu panuje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Ta jedyneczka w kwadraciku rzeczywiście miluśko wygląda, zaprzeczę zaś, że ów dwójka mi do gustu przypadła :)Jeżeli macie mnie amestiować to tylko z jednej kartki proszę! bo będę czuł się jak trzebień, eunuch jakiś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 trzebieniec* miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Goryl bardzo dziwi mnie Twe zachowanie - piszesz, że jesteś moderatorem a nie potrafisz zachować podstawowych zasad kultury obowiązujących na forum. Jeśli zaś takie zasady obowiązują u Ciebie to przyjmij moje wyrazy współczucia.Kartkę ode mnie otrzymałeś, ale na jakieś większe wynurzenia z mojej strony nie licz...I zasadami panującymi na Naszym forum radzę się zapoznać - bo w innym wypadku nie pobędziesz u Nas zbyt długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 I w tym momencie przepraszam za swoje zachowanie w amtym momencie"ale też nie będę się uzewnętrzniał za mocno bo po co.Każdy ma coś za uszami" ,ale u nas nie ocenia się książki po okładce...A mnie nie strasz bo się ...(u tu ... trzeba wpisać potocznie i nie kulturalnie nazywaną defekacje ;) ) (taki żarcik ;) )Z mojej strony jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Jak widzę nie potrafisz rozróżnić dobrej rady od straszenia. Też tak bywa.Życzę dobrej zabawy - byle zgodnie z regulaminem i dobrymi zasadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Dziękuje i również oczekuje przestrzegania zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.