GORYL Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Czyli jaki pan taki kram"...???Nie przeżywam,ale też jestem modem na pewnym forum i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,że ktoś dostaje ostrzeżenie z partyzanta" i nikt się ie podpisuje pod nim"...Czyli jak się komuś nie podoba to spadać??? Taka zasada tu panuje???
zbyniek Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Ta jedyneczka w kwadraciku rzeczywiście miluśko wygląda, zaprzeczę zaś, że ów dwójka mi do gustu przypadła :)Jeżeli macie mnie amestiować to tylko z jednej kartki proszę! bo będę czuł się jak trzebień, eunuch jakiś...
woytas Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Goryl bardzo dziwi mnie Twe zachowanie - piszesz, że jesteś moderatorem a nie potrafisz zachować podstawowych zasad kultury obowiązujących na forum. Jeśli zaś takie zasady obowiązują u Ciebie to przyjmij moje wyrazy współczucia.Kartkę ode mnie otrzymałeś, ale na jakieś większe wynurzenia z mojej strony nie licz...I zasadami panującymi na Naszym forum radzę się zapoznać - bo w innym wypadku nie pobędziesz u Nas zbyt długo.
GORYL Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 I w tym momencie przepraszam za swoje zachowanie w amtym momencie"ale też nie będę się uzewnętrzniał za mocno bo po co.Każdy ma coś za uszami" ,ale u nas nie ocenia się książki po okładce...A mnie nie strasz bo się ...(u tu ... trzeba wpisać potocznie i nie kulturalnie nazywaną defekacje ;) ) (taki żarcik ;) )Z mojej strony jest git.
woytas Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Jak widzę nie potrafisz rozróżnić dobrej rady od straszenia. Też tak bywa.Życzę dobrej zabawy - byle zgodnie z regulaminem i dobrymi zasadami.
GORYL Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Dziękuje i również oczekuje przestrzegania zasad.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.