Skocz do zawartości

kartki" na forum i ich data ważnośći"

barov

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jaki pan taki kram"...???

Nie przeżywam,ale też jestem modem na pewnym forum i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,że ktoś dostaje ostrzeżenie z partyzanta" i nikt się ie podpisuje pod nim"...

Czyli jak się komuś nie podoba to spadać??? Taka zasada tu panuje???

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ta jedyneczka w kwadraciku rzeczywiście miluśko wygląda, zaprzeczę zaś, że ów dwójka mi do gustu przypadła :)

Jeżeli macie mnie amestiować to tylko z jednej kartki proszę! bo będę czuł się jak trzebień, eunuch jakiś...

Goryl bardzo dziwi mnie Twe zachowanie - piszesz, że jesteś moderatorem a nie potrafisz zachować podstawowych zasad kultury obowiązujących na forum. Jeśli zaś takie zasady obowiązują u Ciebie to przyjmij moje wyrazy współczucia.
Kartkę ode mnie otrzymałeś, ale na jakieś większe wynurzenia z mojej strony nie licz...
I zasadami panującymi na Naszym forum radzę się zapoznać - bo w innym wypadku nie pobędziesz u Nas zbyt długo.

I w tym momencie przepraszam za swoje zachowanie w amtym momencie"ale też nie będę się uzewnętrzniał za mocno bo po co.

Każdy ma coś za uszami" ,ale u nas nie ocenia się książki po okładce...

A mnie nie strasz bo się ...(u tu ... trzeba wpisać potocznie i nie kulturalnie nazywaną defekacje ;) ) (taki żarcik ;) )

Z mojej strony jest git.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie