odkrywca72 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Witajcie musiałem się pochwalić perła dzisiejszego dnia. Pięć godzin bezowocnych poszukiwań.Ostatni dosłownie ostatni dołek i wyszła sportowa S.A.POZDRAWIAM i życzę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 i druga strona bicia wyrażniutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Jakby na poprzednim nie było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eski Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Piękny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Kurcze z tej euforii zapomniałem przeprosić kolege konrad6 że wciąłem się w jego temat.Przepraszam kolego ale tytuł tematu tak mi podpasował.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.