mac3 Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Czy ktoś z kolegów wybiera się może do Dąbek sam koniec lipca i/lub (prawie) pierwsze trzy tygodnie sierpnia i ma ochotę trochę wspólnie pogrzebać?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Witam jeżeli chodzi o lipiec to który bo jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 witam ja będę w dąbkach od 18-sierpnia , jeżeli ktoś chętny na wspólne szukanie to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Ja wyjeżdzam jutro jeżeli był by ktoś chętny to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Jak coś to proszę dzwonić lub pisać tel. 728327289Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 23 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2012 To ja jestem do 17 sierpnia :-) to się nie spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 1 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2013 Odświerzam temat. W tym roku również zamierzam odwiedzić Dąbki od 8 sierpnia (będę ok. 10 dni). Czy ktoś się wybiera? Razem raźniej się chodzi po plaży :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2013 Sorry oczywiście powinno być odświeżam temat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Siedzę od dzisiaj do pt. Ktoś chętny do połażenia po plaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 19 Sierpień 2013 Share Napisano 19 Sierpień 2013 jacho - Dąbki koło Czerska??? Zawsze można dojechać, kwestia kwatery (koszty)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.