snackman Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Proszę do znawców klamer o identyfikację pasa głównego. Pas zakupiłem przypadkowo na targowisku za 10 zł. Ustaliłem , że herb to Nadrenia. Klamra jest srebrna z alpaki. Brak jakichkolwiek oznaczeń na klamrze i pasie. Pozdrawiam
snackman Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Proszę do znawców klamer o identyfikację pasa głównego. Pas zakupiłem przypadkowo na targowisku za 10 zł. Ustaliłem , że herb to Nadrenia. Klamra jest srebrna z alpaki. Brak jakichkolwiek oznaczeń na klamrze i pasie. Pozdrawiam
snackman Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 pas ze skóry, nie szyty i nie klejony. Takich dawno się nie produkuje ;)
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 klamra okresu Republiki Weimarskiej taz.Landowa urzędnika policjanta strażaka -pozdro
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 zapomniałem pogratulować stanu - palce lizać :)
Pytanie
snackman
Proszę do znawców klamer o identyfikację pasa głównego. Pas zakupiłem przypadkowo na targowisku za 10 zł. Ustaliłem , że herb to Nadrenia. Klamra jest srebrna z alpaki. Brak jakichkolwiek oznaczeń na klamrze i pasie. Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.