Harp9 Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Witam Wszystkich Specjalistów :)Chciałbym się dowiedzieć co to jest za bagnet (w jakim wojsku go stosowano, na jakich karabinach, w jakich latach i co t jest za model). Sam wiem o nim tyle...że too jest bagnet i ,że jest stary:).Serdecznie Dziękuję za odpowiedzi.Początkujący Amator :)
torba5 Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 daj szczegóły bić albo przepisz to bedzie więcej
Liwiusz66 Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 Typ - S84/98Wersja - S84/98/34Bagnet niemiecki II wojennyPozdrawiam Liwiusz66
Harp9 Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 O kurczę, jestem pod wrażeniem! Dobrzy Jesteście! Dziękuję:)Dodaję zdjęcie z oznaczeniem...
torba5 Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 rok produkcji 41cul- Ernst Pack und Sohne, Solingen
torba5 Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 chyba że literka w środku to v,ale nie sądze wtedycvl- Weyersberg, Kirschbaum und Co. (aka WKC)Waffenfabrik GmbH, Solingen-Wald
torba5 Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 dzięki ale są o wiele lepsi ,z czasem wszystko sam ogarniesz zacznij od http://www.bagnety.pl/twórca tej strony jest na odkrywcy i to on łamie co większe zagwozdki bagnetowe pozdrawiam
Harp9 Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Dziękuję Liwiusz66 i torba5, Bardzo mi pomogliście. Dzięki za linka i Życzę Wam Dobrego Wieczoru:), a ten temat z pewnością przyda się innym do identyfikacji:) Extra ta stronka!
Harp9 Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Witam Wszystkich Specjalistów :)Chciałbym się dowiedzieć co to jest za bagnet (w jakim wojsku go stosowano, na jakich karabinach, w jakich latach i co t jest za model). Sam wiem o nim tyle...że too jest bagnet i ,że jest stary:).Serdecznie Dziękuję za odpowiedzi.Początkujący Amator :)
Pytanie
Harp9
Witam Wszystkich Specjalistów :)
Chciałbym się dowiedzieć co to jest za bagnet (w jakim wojsku go stosowano, na jakich karabinach, w jakich latach i co t jest za model). Sam wiem o nim tyle...że too jest bagnet i ,że jest stary:).
Serdecznie Dziękuję za odpowiedzi.
Początkujący Amator :)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.