Nickiel Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Napisano 5 Czerwiec 2012 Jak w tytule ... wymiary na zdjęciu...materiału nie jestem pewien ale twardszy i lżejszy od ołowiu... wszelkie sugestie mile widziane
Nickiel Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Napisano 5 Czerwiec 2012 Jak w tytule ... wymiary na zdjęciu...materiału nie jestem pewien ale twardszy i lżejszy od ołowiu... wszelkie sugestie mile widziane
torba5 Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Faja.png&filetimestamp=20081106151455
Nickiel Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Napisano 5 Czerwiec 2012 Dzięki, wygląda na to że masz rację i jest to element fajki
torba5 Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 z reguły były porcelanowe ale w tańszych wersjach dawali takie jak twoje
Pytanie
Nickiel
Jak w tytule ... wymiary na zdjęciu...materiału nie jestem pewien ale twardszy i lżejszy od ołowiu... wszelkie sugestie mile widziane
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.