Kobieras39 Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2012 witam czym usunąć wtórną farbę żeby nie zedrzeć starej mam 3 puszki do masek a pod spodem full farba oryginalna jest ... chodzi mi o konkretne i wypróbowane sposoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2012 Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Benzyną i w folie pozawijać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2012 zejdzie? na długo?jaka benzyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2012 Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Pisali już o tej metodzie,poszukajhttp://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=usunac+farbe&ws=txt&id_forum=all&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 http://odkrywca.pl/jak-usunac-wtorna-farbe-,380078.htmlNawet sam zainteresowany pisał...:)A co do farby- możesz spróbować ścierać ją nitro, bądź innym rozpuszczalnikiem(zajmie na pewno kupę czasu, ale efekt zadowalający)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2012 nawet zapomniałem o tym;] ale dzięki;] myślę o wygotowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2012 a nie podjął by się któryś z kolegów pomóc mi w tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Jaki silny rozpuszczalnik da rade ja używam acetonu (bardzo szybko paruje). Jak moczyłem szmatę i ocierałem to farba z łatwością schodziła, więc jak pisali koledzy wyżej zalejesz i zawiniesz w folię powinno się udać.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.