Witam ! Znalazłem ostatnio taką lampe, chyba od motocykla, lub jakis reflektor. Srednica 14 - 15 cm, średnica odbysnika 14 cm. Spod czarnej farby wuchodzi farba khaki, nie dopatrzyłem sie koloru podkładu. Nie jestem pewny czy odbłysnik od tego, bo cos nie pasuja idealnie połączenia z tyłu (chyba że coś podbięte, albo po prostu tak miało być :). Na tylnej ścianie odbłysnika srebrna , prostokatna pieczątka KT z numerem, wiec chyba polska. Mioze odbłysnik od SHL M04 ? Co do lapmpy to moze to od DKW RT 125, tylko nigdzie nie widziałem takich porcelitowych instalcji w podobnych lampach (może za mało widziałem ;). Bardzo prosze o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam ! Grzesiek
Pytanie
greg83pp
Znalazłem ostatnio taką lampe, chyba od motocykla, lub jakis reflektor. Srednica 14 - 15 cm, średnica odbysnika 14 cm. Spod czarnej farby wuchodzi farba khaki, nie dopatrzyłem sie koloru podkładu. Nie jestem pewny czy odbłysnik od tego, bo cos nie pasuja idealnie połączenia z tyłu (chyba że coś podbięte, albo po prostu tak miało być :). Na tylnej ścianie odbłysnika srebrna , prostokatna pieczątka KT z numerem, wiec chyba polska. Mioze odbłysnik od SHL M04 ? Co do lapmpy to moze to od DKW RT 125, tylko nigdzie nie widziałem takich porcelitowych instalcji w podobnych lampach (może za mało widziałem ;). Bardzo prosze o pomoc w identyfikacji.
Pozdrawiam !
Grzesiek
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.