mates_chmk Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 witam.wie ktos z kolegów co to moze byc za stalowy element??ta klapka na górze jest ruchoma,mi sie wydaje ze to moze miec powiązania z koleją ale pewnosci nie mam...bede wdzieczny za wszelkie sugestie kolegów.Pooozdrawiam DARZ DÓŁ!
mates_chmk Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 były dwie sztuki w jednym miejscu,nie mam pojecia do czego to służyło...
WWO292 Napisano 28 Maj 2012 Napisano 28 Maj 2012 http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=39&t=96721ja trafiłem tego ok 250 kg:)Pozdro.
hilary Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Górna połowa obudowy łożyska ślizgowego stanowiącego podparcie i punkt obrotu końcówki wału. Ruchoma klapka to kalamitka służąca do smarowania łożyska,pwinna mieć u dołu kanał doprowadzający olej do łożyska,pzdr. hilary
mates_chmk Napisano 29 Maj 2012 Autor Napisano 29 Maj 2012 wielkie dzieki chlopaki za identyfikacje,podejrzewalem ze to nie ma nic wspolnego z wojennymi klimatami;))pozdrawiam
Pytanie
mates_chmk
witam.wie ktos z kolegów co to moze byc za stalowy element??ta klapka na górze jest ruchoma,mi sie wydaje ze to moze miec powiązania z koleją ale pewnosci nie mam...bede wdzieczny za wszelkie sugestie kolegów.Pooozdrawiam DARZ DÓŁ!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.