DrugaWSchowa Napisano 18 Maj 2012 Autor Napisano 18 Maj 2012 Witam wybiera sie ktos niedlugo w okolice Wschowy ? pobojowisko kolo byka , albo pola w kierunku Siedlnicy ?
majos Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 a co niby kolega ma zamiar robic na polu o tej porze roku???
czestar Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 no właśnie,na żadne pole już sie nie wejdzie,ja tam szukam miejscówek po lasach a jak u was?
Weles Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 Tak jak pisze kolega majos,wszystko dokładnie obsiane..ani metra czystej" ziemi..zbiórka pod Wschową po żniwach..P.S.-i nie łazić po obsianych polach,bo już się niektórzy zapominają..następnym razem spotkanie nie będzie takie miłe jak ostatnio-to apel np. do Panów z Polkowic z białego fiata panda..majos-ale wszystkich dróżek polnych to żeś nie pobchodził wokół D. ;)) pozwiedzaliśmy zawzięcie prawie wszystkie,całkiem sporo ciekawych pierdół wyszło..pozdr.
majos Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 hehe mam ja i swoje ,,dróżki '' no wszędzie być niemoge co by dla was zostało pozdro??
DrugaWSchowa Napisano 19 Maj 2012 Autor Napisano 19 Maj 2012 No rzeczywiscie ;/ ale jak ktos by byl chetny za tydzien to moge sie z nim wybrac w okoliczne lasy , mysle ze dosyc ciekawe, wkoncu przebiegala tutaj granica
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.