mlody pomern Napisano 18 Maj 2012 Autor Share Napisano 18 Maj 2012 witam . bede w okolicy przez caly weekend i mam chec zabrac piszczalke , jezeli jest chetny na wspolne kopanie prosze o priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itas22 Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Chętnie dołączę do kogoś z okolic poznania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam, jak zawsze jestem chętny na wspólny Poznański wypad.. Mogę nawet użyczyć komuś kanarka 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Jak by co to ja też jestem chętny sobota i niedziela mi pasuje, vvarg z czym śmigasz teraz? pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Teraz z Fisherkiem F70, Kanarek jeszcze ode mnie nie odfrunął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Panowie,nie kopcie tyle w okolicach Poznania bo dla mnie nic nie zostanie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 No to zapraszamy w weekend do wspólnego kopania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 To jak robimy Panowie? jakiś punkt zbiorczy na mieście? konkretna godzina i miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 chcecie kopać? proszę bardzo. Zapraszam do siebie na fort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.