diamanda2002 Napisano 16 Maj 2012 Autor Napisano 16 Maj 2012 Witam !Znalazłem na skupie fotę tego typa. Czy ktoś mógłby przeczytać" z munduruco to za wojsko i inne info ??? Zdjęcie jest oryginalne, dość spore. Zostało wyciągnięte ze zkupu makulatury w Warszawie, na Mokotowie. DZięki, i pozdrawiam !
Marcel M. Napisano 16 Maj 2012 Napisano 16 Maj 2012 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=677340#1132716
diamanda2002 Napisano 16 Maj 2012 Autor Napisano 16 Maj 2012 Witam !Znalazłem na skupie fotę tego typa. Czy ktoś mógłby przeczytać" z munduruco to za wojsko i inne info ??? Zdjęcie jest oryginalne, dość spore. Zostało wyciągnięte ze zkupu makulatury w Warszawie, na Mokotowie. DZięki, i pozdrawiam !
Pytanie
diamanda2002
Witam !
Znalazłem na skupie fotę tego typa. Czy ktoś mógłby przeczytać" z munduruco to za wojsko i inne info ???
Zdjęcie jest oryginalne, dość spore. Zostało wyciągnięte ze zkupu makulatury w Warszawie, na Mokotowie.
DZięki, i pozdrawiam !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.