velmont66 Napisano 14 Maj 2012 Autor Share Napisano 14 Maj 2012 Panowie maska vm40 stan dobry foty marne ale niby wszystko ok ile się ceni bo nie wiem czy nie przepłacam, a kosztowała mnie 30 złcoiszy nie wiem do jakiego działu się z tym wybrać jak coś proszę o przeniesienie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 14 Maj 2012 Autor Share Napisano 14 Maj 2012 i takowa maseczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 3 dyszki to w miarę uczciwa cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 14 Maj 2012 Autor Share Napisano 14 Maj 2012 no też tak myślę tylko było chyba 3 minuty jak się natknąłem na nią nie było czasu na lepsze foto mam nadzieję że nie będzie popękana czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr514 Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 Mnie się wydaje że starocie ustalonej ceny nie mają,Cena jest zależna od sytuacji,czasu końca aukcji,zasobności portfela. I głównie od stopnia NAPALENIA kupca. Ale to tylko moje zdanie.(pewnie 50% czytelników się z nim nie zgodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 14 Maj 2012 Autor Share Napisano 14 Maj 2012 tak ale co do niektórych przedmiotów ale bez przesady niektóre popularesy mają granice cenowe nieprawdaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.