cuma Napisano 14 Maj 2012 Autor Napisano 14 Maj 2012 ...o wymiarach 30 na 12mm. Może ktoś mi to odczytać? Z góry podziękowania za zainteresowanie i wszelką pomoc.
cuma Napisano 30 Lipiec 2012 Autor Napisano 30 Lipiec 2012 Witam.Odświeżam watek.Może i mnie pomożecie?!Z góry dziękuję i podrawiam!
sonicsquad Napisano 30 Lipiec 2012 Napisano 30 Lipiec 2012 Wysłałem zdjęcie do ambasady :) Trzeba czasem pytać u źródeł.Jak będzie odpowiedź, to dam znać.
cuma Napisano 30 Lipiec 2012 Autor Napisano 30 Lipiec 2012 sonicsquad dzięki,ale wątpię,żeby zechcieli podjąć temat.Próbowałem na łumaczu" wpisywać takie same znaki, ale nie do ogarnięcia! Cóż mi zostało... czekam cierpliwie na wiadomość.Pozdro.
sonicsquad Napisano 31 Lipiec 2012 Napisano 31 Lipiec 2012 Trzeba zawsze próbować :) Od: publicaffairs" <publicaffairs@warsaw.mfa.gov.il>Szanowny Panie,Napis na pieczątce jest w języku jidysz i oznacza „końcowy” lub „ostatni” (ענדיק).Trudno mi powiedzieć, jakie mogło być zastosowanie takiej pieczątki. Nie rozpoznaję też pierwszego znaku.Mam nadzieję, że ta odpowiedź będzie pomocna.Z poważaniem,Mateusz Pigoń
cuma Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Napisano 31 Lipiec 2012 Miło zaskoczony jestem, że w ogóle odpowiedz przyszła....no cóż, nie zawsze i nie wszystko do końca wyjaśnić mozna.sonicsquad-dziękuję Ci bardzo!cuma
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.