zgryzik Posted March 15, 2004 Author Posted March 15, 2004 czy używacie trybu SEMI AUTO dla czułości ?pozdrawiam
lolek Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 off topic: jakby co to sluze dostepem do netu w celu poszperania i znalezienia odpowiedzi na nurtujace pytanie (wiem ze nie masz stalego dostepu). W koncu jestem z Olsztyna a do S. mam rzut beretem;) No i kompa mobilnego:)Radek pozdrawia Radka (hehehe).Do jutera!
Frozzer Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 do S. nad jezioro W.;-Przuccie ten drugowojenny zlom i wescie sie za cos porzadnego, np. skarb samsonowa :-D
zgryzik Posted March 21, 2004 Author Posted March 21, 2004 i kto to mówi? ... gość co tydzień temu sam grasował w S. za drugowojennym złomem :)))pozdrawiamps. stwierdzam niesłychaną wstrzemięźliwość w klawiaturobiciu użytkowników MEXS, trudno.
Frozzer Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 zgryzik dostales moj mail? mam dla ciebie ostrze od szaszki w bardzo ladnym stanie!!!
lolek Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 hehe cos gryzie Frozziego, i to wybitnie... Jak juz znajdziesz skarb samsonowa to daj znac, wyryję obok caly woz ze sztabami zlota, cozes je PRZEGAPIL heheheh
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.