zgryzik Napisano 15 Marzec 2004 Autor Napisano 15 Marzec 2004 czy używacie trybu SEMI AUTO dla czułości ?pozdrawiam
lolek Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 off topic: jakby co to sluze dostepem do netu w celu poszperania i znalezienia odpowiedzi na nurtujace pytanie (wiem ze nie masz stalego dostepu). W koncu jestem z Olsztyna a do S. mam rzut beretem;) No i kompa mobilnego:)Radek pozdrawia Radka (hehehe).Do jutera!
Frozzer Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 do S. nad jezioro W.;-Przuccie ten drugowojenny zlom i wescie sie za cos porzadnego, np. skarb samsonowa :-D
zgryzik Napisano 21 Marzec 2004 Autor Napisano 21 Marzec 2004 i kto to mówi? ... gość co tydzień temu sam grasował w S. za drugowojennym złomem :)))pozdrawiamps. stwierdzam niesłychaną wstrzemięźliwość w klawiaturobiciu użytkowników MEXS, trudno.
Frozzer Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 zgryzik dostales moj mail? mam dla ciebie ostrze od szaszki w bardzo ladnym stanie!!!
lolek Napisano 28 Marzec 2004 Napisano 28 Marzec 2004 hehe cos gryzie Frozziego, i to wybitnie... Jak juz znajdziesz skarb samsonowa to daj znac, wyryję obok caly woz ze sztabami zlota, cozes je PRZEGAPIL heheheh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.