maciu4 Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 witam wszystkichostatnio na BBC widzialem urywek tego programu bardzo fajny i ciekawy, na Youtube sa tylko minutowe urywki z każdego odcinka może ktoś ma wszystkie części pełne lubie wie gdzie można obejżec lub sciągnąc??tutaj coś wiecej o tym: http://www.findingthefallen.com/Pozdrwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Obejrzałem wszystkie odcinki, program naprawdę ciekawy, godny polecenia.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciu4 Napisano 15 Maj 2012 Autor Share Napisano 15 Maj 2012 no własnie ja widzialem urywek tylko. A w internecie sa tylko minutowe zapowiedzi tego co bedzie w danym odcinku. Chciałbym zobaczyc całe ale nie ma gdzie, a może kolego Kamil1994 nagrywałes to jak lecialo w tv?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Nie mam nagranych, a nie powiem bo obejrzałbym sobie jeszcze raz. Myślę, że gdzieś w internecie powinny być te odcinki, do pobrania.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Skontaktuj się ze mną na priva, johnny161@onet.plpozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ClintE Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 Witam, Zgodnie z tym co mówi Google, seria dostępna jest do ściągnięcia z popularnego chomika. PzdrClintE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 Nie ma tam jednak wszystkich odcinków, ale myślę, że na podobnego typu stronach, znajdą się te brakujące.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.