Krychus Napisano 17 Maj 2012 Napisano 17 Maj 2012 Krzychu ja ładuję baterie do Proximy wszystkie razemNo no, rozumiem - ja także pocisnę wała teoriom o rezystancjach ogniw, dokładności wykonania każdego z nich, i tak dalej... :) Pomysł oczywiście jak najbardziej trafny - niedługo także uzbrajam się w ten wykrywacz i nie przeczę, że go nie wykorzystam. Rozbierałeś kiedyś f4, bo ja tak :)F4 tylko raz, F2 razy kilkanaście, o dziwo druk identyczny - różnica w kilku elementach...Nieumiejętne odklejenie panelu frontowego może się skończyć jego uszkodzeniem już nie mowie o tym, że podkład z nadrukiem kolorowym ulega uszkodzeniu. A żeby rozkręcić obudowę i tak trzeba zerwać panel.Właśnie - nieumiejętne... o to właśnie chodzi. Aku 9v znowu mają dużo mniejszą pojemność w stosunku do zastosowanych AA.Jakby miały mniejsze napięcie mogłyby mieć większą :)Dodo serwisu Proscana - to tam właśnie chodziło o mierna jakość wykonaniaCóż poradzić... Pozdrawiam, K.
AoT_Hunter_PL Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 No nic podsumowując :) Ktoś kto ma dylemat niech sobie przeczyta wszystkie za i przeciw i wybierze optymalny sprzęt.
ostatni Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 WitamJa tam nie mam żadnych dywersji Bo mam Fisher F4 i RUTUS PROxima ver.4.0
d2io83k Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 a czy proxima 5.0 jest poprawiona czy to samo co 4.0?
sidzok Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 Ja mam proxime 4.0 i dobrze działa:) A jak ktoś widzi, że z jego sprzętem jest coś nie tak, to niech wysyła do producenta aż do skutku! Przecież to chyba nie problem bo gwarancja jest na dwa lata. pozdrawiam
snajper211 Napisano 15 Lipiec 2012 Napisano 15 Lipiec 2012 Witam ja posiadam f4 i jestem bardzo zadowolony <duzo drobnicy wykopalem i militarki tez sporo hełm i troszke wiekszych kalibrów >to mi sie nie podoba tylko w f4 ze nie znajduje złotych łańcuszków ani bransoletek cienkich, z obraczkami ok medaliki ok>zasilanie kupilem 4 akumulatorki i jest ok przy liniach energetycznych no wzbudza sie i to bardzo wystarczy obnizyc czułośc co do telefonu nosze w tylniej kieszeni i jest ok sygnały niewłaściwe- moze to byc spowodowane luzno owinietym przewodem do sztycy przewód musi przylegac to tyle co bym powiedział o f4
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.