Skocz do zawartości

rutus proxima 4.0 vs fischer F4

lukass

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Krzychu ja ładuję baterie do Proximy wszystkie razem

No no, rozumiem - ja także pocisnę wała teoriom o rezystancjach ogniw, dokładności wykonania każdego z nich, i tak dalej... :) Pomysł oczywiście jak najbardziej trafny - niedługo także uzbrajam się w ten wykrywacz i nie przeczę, że go nie wykorzystam.

Rozbierałeś kiedyś f4, bo ja tak :)

F4 tylko raz, F2 razy kilkanaście, o dziwo druk identyczny - różnica w kilku elementach...

Nieumiejętne odklejenie panelu frontowego może się skończyć jego uszkodzeniem już nie mowie o tym, że podkład z nadrukiem kolorowym ulega uszkodzeniu. A żeby rozkręcić obudowę i tak trzeba zerwać panel.

Właśnie - nieumiejętne... o to właśnie chodzi.

Aku 9v znowu mają dużo mniejszą pojemność w stosunku do zastosowanych AA.

Jakby miały mniejsze napięcie mogłyby mieć większą :)

Dodo serwisu Proscana - to tam właśnie chodziło o mierna jakość wykonania

Cóż poradzić...

Pozdrawiam, K.
  • 2 weeks later...
Napisano
Ja mam proxime 4.0 i dobrze działa:) A jak ktoś widzi, że z jego sprzętem jest coś nie tak, to niech wysyła do producenta aż do skutku! Przecież to chyba nie problem bo gwarancja jest na dwa lata. pozdrawiam
  • 1 month later...
Napisano
Witam ja posiadam f4 i jestem bardzo zadowolony <duzo drobnicy wykopalem i militarki tez sporo hełm i troszke wiekszych kalibrów >
to mi sie nie podoba tylko w f4 ze nie znajduje złotych łańcuszków ani bransoletek cienkich, z obraczkami ok medaliki ok>
zasilanie kupilem 4 akumulatorki i jest ok
przy liniach energetycznych no wzbudza sie i to bardzo wystarczy obnizyc czułośc co do telefonu nosze w tylniej kieszeni i jest ok
sygnały niewłaściwe- moze to byc spowodowane luzno owinietym przewodem do sztycy przewód musi przylegac
to tyle co bym powiedział o f4

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie