Manitou Napisano 9 Maj 2012 Autor Napisano 9 Maj 2012 do czego to służyło i co za symbol tam widnieje.kapsel od piasty to jest co pierwsze co przyszło mi do głowy. czy się mylę ?
Manitou Napisano 9 Maj 2012 Autor Napisano 9 Maj 2012 czy da się rozszyfrować widniejący na nim symbol ?
Rafi94 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Myślę, że kol.Ave Danzig poniosła fantazja,ja także skłaniałbym się ku termosowi,w wojsku nie bawili by się w takie misterne kapturki ;p
Manitou Napisano 12 Maj 2012 Autor Napisano 12 Maj 2012 dziękuję PanowieTAK to jest osłona od zapalnikatakie same widać na tym filmiehttp://www.youtube.com/watch?v=UcFFC6GC470&feature=g-vrecczy ktoś z Was może rozszyfrować te znaki na nim ?
Kamiljan Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 potwierdzam, zabezpieczenie zapalnika szrapnelowego okres 1wsRafi z całym szacunkiem ale Ciebie wyobraxnia chyba ogranicza z kolei :) pozdro
Manitou Napisano 9 Maj 2012 Autor Napisano 9 Maj 2012 do czego to służyło i co za symbol tam widnieje.kapsel od piasty to jest co pierwsze co przyszło mi do głowy. czy się mylę ?
Manitou Napisano 9 Maj 2012 Autor Napisano 9 Maj 2012 jeszcze jedenwidać jeszcze gwintmoże to jest pokrywa filtra od jakiejś maszyny ?
TheAdam1978A Napisano 9 Maj 2012 Napisano 9 Maj 2012 Na kapsel od piasty chyba zbyt słaby materiał.Mnie to kojarzy się z zakrętką od termosu.
Pytanie
Manitou
do czego to służyło i co za symbol tam widnieje.
kapsel od piasty to jest co pierwsze co przyszło mi do głowy.
czy się mylę ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.