Witam mam pytanie co to może być więc tak opisze go nie przyciąga neodym ( magnez ) zero reakcji, wymiary 30*30*19 mm, 1,7cm3 objętość, 80/90g waga, pełny bez dziur, srebrzysty kolor widać na zeszlifowanym kawałku, na kamyku widać kreski tak ||||| gdzie nie gdzie, można go zarysować drutem brak śladów korozji, taki siwy nalot, u jubilera na metale szlachetne reakcja była ale brak śladów na kamyku tylko na siwy, grafitowy kolor tam gdzie kwas był się robił to chyba wszytko co wiem o tym okazie co to i ile warte ?? :P pozdrawiam ReMiX
Pytanie
remix1990
Witam mam pytanie co to może być więc tak opisze go
nie przyciąga neodym ( magnez ) zero reakcji, wymiary 30*30*19 mm, 1,7cm3 objętość, 80/90g waga, pełny bez dziur, srebrzysty kolor widać na zeszlifowanym kawałku, na kamyku widać kreski tak ||||| gdzie nie gdzie, można go zarysować drutem brak śladów korozji, taki siwy nalot, u jubilera na metale szlachetne reakcja była ale brak śladów na kamyku tylko na siwy, grafitowy kolor tam gdzie kwas był się robił to chyba wszytko co wiem o tym okazie co to i ile warte ?? :P pozdrawiam ReMiX
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.