kryniu82 Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 Panowie mam pytanie gdzie szukać monet srebrnych?Chodze 2 lata z wykrywką a sreberek jak na lekarstwo a nawet gorzej,gdzie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 tu trochę w temacie...http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=701569#1405902 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 ale tam już byłem łaki pola w okolicach zamków o lasach nie wspomne i dalej lipa wychodzą monety 1750r najstarsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 Wszystko się kiedyś kończy - sreberka to nie gzyby, wysypu nie będzie.Więcej takich tematów i liczba poszukiwaczy wróci do normy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 napewno nie wróci wykrywki coraz tańsze a co za tym idzie wiadomo a kolega dodał mi ino checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.