ryjec Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 witam,czy ktoś rozpoznaje od jakiego samochodu sa te graty.
ryjec Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 witam,czy ktoś rozpoznaje od jakiego samochodu sa te graty.
ryjec Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 siedzenie, niestety chwilowo brak lepszych zdjec nie bralem go ;)
ryjec Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 tabliczka na desceGENERAL MOTORS OF CANADA LIMITEDMADE IN CANADADEPT OF NATIONAL DEFENCETRANSMISSION AND TRANSFER CASEGEARSHIFT INSTRUCTIONS....itdw razie pytan uzupełnię opis
ryjec Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 i zwłoki predkosciomierza, siedzial w desce ale sie wysypal. tak jak pstryczek
ryjec Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 a na nim napisane ;made in USAAC Div GMFlint Mitch ?
ryjec Napisano 6 Maj 2012 Autor Napisano 6 Maj 2012 nikt nic więcej nie dopowie? wszystko juz pojechalo do skupu ale jestem ciekaw od czego ta zawiecha byla urwana i ta balcha z tabliczkąpozdro\\R
ryjec Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 ok juz widze z ekolektor jest od mercedesa a ten numer to numer katalogowy. tylko nie wiem jak to stare. Wszystko wyglada na jakis mix, ale ta blacha z tabliczka to chyba cos z wojny? szukalem pojazdow GM z Canady ale nic podobnego nie namierzylem...
mkslask Napisano 4 Maj 2012 Napisano 4 Maj 2012 http://www.mbfreaks.ja-woll.de/MB_Technik/OM_314/om_314.html
Pytanie
ryjec
witam,
czy ktoś rozpoznaje od jakiego samochodu sa te graty.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.