slawgo Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 Myślę, że dojrzałem już do tego aby wybrać się do Tannenbergu. Poszukuje poszukiwacza obytego z terenem. Wyjazd z Warszawy moim transportem. Termin do dogadania.
slawgo Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Napisano 5 Lipiec 2012 Chciałem podziękować trzem kolegom pasjonatom z którymi miałem zaszczyt i przyjemność odwiedzić dwukrotnie pola (a raczej lasy) bitwy pod Tannenbergiem. Szału w fantach nie było, ale zaraziłem się. Piękne lasy fajne miejsce. W sobotę jadę na solowy tygodniowy wypad. Tylko ja i Tannenberg :D
pawlik Napisano 7 Lipiec 2012 Napisano 7 Lipiec 2012 Dopiero dzisiaj zobaczyłem post. To my powinniśmy dziękować za dwa super wyjazdy. Z fantami słabo, ale sam wyjazd był super i mam nadzieję, że jeszcze nie raz razem wyskoczymy.Powodzenia na urlopie. Pzdr
bellial Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 jak ktos chetny na wyjazd w okolice Orzysza po 1/8 prosze o kontakt maila
mensguth6 Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 to jak będziecie to pozdrówcie straż leśną-Bardzo życzliwa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.