pancernik1944 Napisano 3 Maj 2012 Autor Share Napisano 3 Maj 2012 Witam wszystkich.Pochdzę z miejscowości w której powstały Gromobój" i Kozak"Wiem o nich niestety nie wiele ceglane ściany żwir w środku znam ich przeznaczenie ale nie znam ich losu co znimi się stało? Mam zamiar zabawić się w ich rekonstrukcję czy ma ktoś moze jakieś ich plany czy zdjęcia? Będę wdzięczny za wszelkie informacje mogę się odwdzięczyć ponieważ pochodzę z zagórza innymi informacjami które może ktoś potrzebować. Bardzo Was proszę o zdjęcia opisy jak najdokładniejsze i jakiekolwiek wskazówki na temat tych PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=239079 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancernik1944 Napisano 4 Maj 2012 Autor Share Napisano 4 Maj 2012 dzięki! Przepraszam za kolejny podobny wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.