Michel18 Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 Witam!Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co ten wykrywacz jest wart? W googlach nic na jego temat nie znalazłem.http://allegro.pl/wykrywacz-metali-odkrywca-i2305883335.htmlDziękuje z góry za odpowiedzi.
Krychus Napisano 3 Maj 2012 Napisano 3 Maj 2012 Firma chyba jeszcze istnieje... http://www.elektronik-system.pl/Ja jednak do polskich wynalazków" z lat 80. i 90. (a ten z aukcji tak właśnie wygląda) mam mieszane uczucia. Jak dla mnie szkoda byłoby tych 4 stówek.Pozdrawiam, K.
Michel18 Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 Właśnie widziałem że istnieje jednak nic nie znalazłem na temat tego wykrywacza ani na ich stronie ani w googlach
Krychus Napisano 3 Maj 2012 Napisano 3 Maj 2012 Widocznie mało popularny. Albo sieje taki strach przez swoją głębokość, że nikt go nie kupuje, bo chcą, żeby coś jeszcze w ziemi zostało... ;)A tak poważnie - to czego byś chciał szukać? za 4 stówki nic fajnego nie kupisz, ale minimum 7 stów... no a za tysiaka... można już coś myśleć.Pozdrawiam, K.
Michel18 Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 Jestem początkującym, chciałbym sobie kupić jakiś 1 wykrywacz i myślałem nad pulsarem iv, ale przeglądałem patrze a tu taki za 400zł i ma dyskryminacje i pinpointa. Słyszałem że właśnie minusem Pi jest brak dyskryminacji.
Michel18 Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 To nikt się z nim nie spotkał, powiem że wygląda dość ciekawie i jest polski
Michel18 Napisano 3 Maj 2012 Autor Napisano 3 Maj 2012 Już nieważne ktoś go zakupił, a polecili byście mi coś taniego oprócz pulsara lub jabla?
brodkasz Napisano 4 Maj 2012 Napisano 4 Maj 2012 To żeś chłopie 4 stówy zaoszczędził :)Sprzęt nie warty tych pieniędzy.Zobacz BOUNTY HUNTER QUICK SILVER są dwa na allegro właśnie licytowane może kupisz do 400 zł.Kolega chodził z czymś takim i trochę znalazł :)Pozdrawiam Brodkasz.
Michel18 Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 A midas albo saper bo są w przystępnych cenach. Który z nich lepszy, chodzi mi głównie o militarkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.