Krychus Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Panowie... co sądzicie o tych kopaczach z Holandii? ;) Tak przez przypadek trafiłem na ich filmy... fantów można pozazdrościć...www.youtube.com/user/glennetnixzPozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 już dość dawno sub poleciał i przyglądam się co tam działają a co do fantów to naprawdę coś pięknego, polecam wszystkie filmiki tam widziałem,że i u nas kopią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Obejrzałem kilka filmików i powiem, że jestem w szoku :o Fanty po prostu miażdżą. Myślałem, że takie rzeczy to tylko w Rosji :P pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 3 Maj 2012 Autor Share Napisano 3 Maj 2012 http://www.youtube.com/user/glennetnixzLink działający, dla tych leniwych". Jakby to powiedzieć... rewelacja. Najlepszy jest filmik ze stanowisk LW - rozkopali ogromne doły w lesie, ponaciągali porcelany... ja osobiście bałbym się, czy aby gdzieś za mną nie stoi Strażnik Lasu :)Ciekawi mnie tylko... co robią z tymi Panzerfaustami, Mauserami, wiecie... ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 scenka opada :) ale i u nas podobno tak było 20 lat temu. Starzy pasjonaci czasami opowiadali jak to tylko pod samym mchem takie okazy leżały... chyba urodziłem się 20 lat za późno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 heheh no dokładnie co oni z tym robią..jak wygląda ich kolekcja ? :) W holandi jak jest z ustawą ? tak apropo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.