odkrywca72 Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Witajcie mam prośbę jeśli ktos z was posiada frontere B z orurowaniem przednim (nie kangur)to podrzućcie fotki lub jakiś prosty schemat do czego sie to montuje.DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Myślę, że na forum miłośników opla uzyskałbyś szybciej odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Próbowałem kolego ale za świeży jestem na tamtym forum żeby o coś pytać jakieś dziwne zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 marudzisz kolego :) ja tez się tam niedawno zalogowałem i bez problemowo uzyskałem porady od forumowiczów :)zdrów http://www.forum.opelfrontera.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 A jak ci się nie chce na tamtym forum użyć wyszukiwarki to spytaj wujka gugla to też ci pokaże jak mocować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Albo wleź komuś pod fronterę na parkingu i foty porób:)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Dzieki za rady koledzy.Konia z rzedem dla tego kto pierwszy u wujka znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Najlepszy sposób kol.wino1939 tylko jak ci potrzeba to nie ma.zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Ale tu nie masz co patrzeć przód masz na 4 śruby do ramy od spodu na klucz 12 i cztery wkręty w zderzakuboczne parapety jest 12 śrub , 6 po lewej i 6 po prawej , klucz 12wszystko do ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 A nie do blachy? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Kol.talgo albo ja mam coś kombinowane albo ty cos. Bo ja mam dwie od spodu i dwie na wysokosci tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.