System98 Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Napisano 25 Kwiecień 2012 Co o niej sadzicie ? Jaka ma wartosc ? Zaraz zaladuje inne zdjeciapzdr
Sōji Okita Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Punca firmy winna znajdować się pod tarczką jelca.
System98 Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Napisano 27 Kwiecień 2012 Producent to W.K.&C. Weyersberg Kirschbaum. Produkowana od okolo 1883-1902 roku.Szabla jest na pewno oryginalna bo mam ja od wieloletniego zbieracza broni bialej ktory sie na tym zna :)
torba5 Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 post bez sensu ,wszystko wiesz o tej szabelce ,słów krytyki nie przyjmujesz bo masz pewność że oryginał ,nikt Ci więcej nic nie napisze na jej temat bo nie ma już co pisać,a jak sie chciałeś pochwalić to jest inny dział ,mnie też sie w niej pare rzeczy nie podoba gównie trawienie ale to już nie ma sensu
System98 Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Napisano 27 Kwiecień 2012 Witam,post nie jest bez sensu ale w zlym forum... prosze moderatora o przeniesienie go.Powiedzcie mi prosze dokladnie co wam sie nie podoba to wstawie lepsze zdjecia.Pzdrp.s. na niemieckich forach ludzie sa bardziej wyrozumiali... szkoda
Pytanie
System98
Co o niej sadzicie ? Jaka ma wartosc ? Zaraz zaladuje inne zdjecia
pzdr
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.