Skocz do zawartości

Argo jako wykrywacz uniwersalny

policemayster

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, obecnie posiadam Minelaba X-Terra 50, lecz chciałbym zamienić na coś bardziej uniwersalnego, jednak ze wskazaniem na monetki. O Rutusie Argo można przeczytać wiele pochlebnych opini, posiada tryb statyczny więc rozumiem że na militarke będzie odpowiedni, ale jak z drobnicą? Jaki inny sprzęt uniwersalny polecicie do 2000 zł? Używke Argo można kupić już za 1400 zł więc to też plus.
Napisano
Na drobnice też jest dobry. W tym wypadku nie sprawdza się powiedzenie że jak coś jest do wszystkiego to jest do ...

Na pewno będziesz zadowolony.
Napisano
Witam,

kolega biega z Argo wer.3.0 i drobnice kosi elegancko. A co do kopania militarki to i na dynamiku potrafi mile zaskoczyć zasięgiem. Jeżeli szukasz uniwersalnego sprzętu ze wskazaniem na drobnice to Argo będzie bardzo dobrym wyborem.

pozdrawiam.
Napisano
Witam
Po odebraniu Argo Ver. 3.0 byłem dwa razy w terenie.Pierwszy wypad to las, tryb dynamic-filtr standard czułość 40-42. Wykrywacz pracował stabilnie,nic sie nie wzbudza.Kolejny wypad to podmokła łąka,nieco zaśmiecona.I tu także wykrywacz pracował stabilnie, czułość 38-40.Brak dyskoteki, tak jak opisywali użytkownicy w poprzednich wersjach.Tak więc, jak na dwa pierwsze wypady jestem bardzo zadowolny, mając doczynienia wcześniej z innymi wykrywkami.Kolejny wypad poświęce na testowanie kolejnego filtru i będzie to pole.Pozdrawiam.
Napisano
Przesiadka z x-terry na argo?
To jest forum kabaretowe, czy co!?
Ja rozumiem, że każdy chce promować robione (sprzedawane) przez siebie wykrywacze, ale są chyba granice absurdu...
Nawet najsłabsza, stara x-terra 30 jest efektywniejszym drobnicowcem niż argo, ma nie gorszy zasięg i bezwzględnie lepszą identyfikację.
Napisano
Moje pytanie było związane z chęcią przesiadki na sprzęt uniwersalny, ponieważ mój brat chodzi z HS-3 i wiem jaką militarke omijam. A więc co jak nie Argo do 2000 zł? W minelabie podoba mi sie stabilność i pewność wykrywacza, nigdy mnie nie denerwował popiskiwaniem i niepewnymi, rwanymi sygnałami. Nie wiem czy taki komfort da mi Rutus, pomijając wage wykrywacza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie