policemayster Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam, obecnie posiadam Minelaba X-Terra 50, lecz chciałbym zamienić na coś bardziej uniwersalnego, jednak ze wskazaniem na monetki. O Rutusie Argo można przeczytać wiele pochlebnych opini, posiada tryb statyczny więc rozumiem że na militarke będzie odpowiedni, ale jak z drobnicą? Jaki inny sprzęt uniwersalny polecicie do 2000 zł? Używke Argo można kupić już za 1400 zł więc to też plus.
Tomb750 Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Na drobnice też jest dobry. W tym wypadku nie sprawdza się powiedzenie że jak coś jest do wszystkiego to jest do ...Na pewno będziesz zadowolony.
MilKam88 Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam,kolega biega z Argo wer.3.0 i drobnice kosi elegancko. A co do kopania militarki to i na dynamiku potrafi mile zaskoczyć zasięgiem. Jeżeli szukasz uniwersalnego sprzętu ze wskazaniem na drobnice to Argo będzie bardzo dobrym wyborem.pozdrawiam.
SaperDębica Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Czy w ver3.0 sa problemy ze wzbudzaniem? Na jakiej czułosci smigacie?
godles Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 WitamPo odebraniu Argo Ver. 3.0 byłem dwa razy w terenie.Pierwszy wypad to las, tryb dynamic-filtr standard czułość 40-42. Wykrywacz pracował stabilnie,nic sie nie wzbudza.Kolejny wypad to podmokła łąka,nieco zaśmiecona.I tu także wykrywacz pracował stabilnie, czułość 38-40.Brak dyskoteki, tak jak opisywali użytkownicy w poprzednich wersjach.Tak więc, jak na dwa pierwsze wypady jestem bardzo zadowolny, mając doczynienia wcześniej z innymi wykrywkami.Kolejny wypad poświęce na testowanie kolejnego filtru i będzie to pole.Pozdrawiam.
sza.man Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Przesiadka z x-terry na argo?To jest forum kabaretowe, czy co!?Ja rozumiem, że każdy chce promować robione (sprzedawane) przez siebie wykrywacze, ale są chyba granice absurdu...Nawet najsłabsza, stara x-terra 30 jest efektywniejszym drobnicowcem niż argo, ma nie gorszy zasięg i bezwzględnie lepszą identyfikację.
policemayster Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Napisano 18 Kwiecień 2012 Moje pytanie było związane z chęcią przesiadki na sprzęt uniwersalny, ponieważ mój brat chodzi z HS-3 i wiem jaką militarke omijam. A więc co jak nie Argo do 2000 zł? W minelabie podoba mi sie stabilność i pewność wykrywacza, nigdy mnie nie denerwował popiskiwaniem i niepewnymi, rwanymi sygnałami. Nie wiem czy taki komfort da mi Rutus, pomijając wage wykrywacza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.